Hirdetés

TV Spotokon az Alien: Covenant

|

Rögtön 3 ízelítő is érkezett Ridley Scott sci-fi horrorjához.

Hirdetés

Mondhatni már a finishben van az Alien: Covenant, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy előzetesek helyett TV Spotokkal bombáz minket a 20th Century Fox. Most például rögtön hárommal lepte meg a savas vérű dögök rajongóit, amelyek között van, ami nem és van, ami jócskán szolgál újdonsággal, szóval csak óvatosan.

Hirdetés

Mellesleg gyanús, hogy Scotték valamit a marketinggel nagyon rejtegetnek, hiszen amellett, hogy egy ízig-vérig Alien-filmnek tűnik az eddigiek alapján, a Prometheus folytatása is egyben, hiszen annak három színésze (Michael Fassbender, Noomi Rapace, Guy Pearce) is visszatér, egyikük ráadásul dupla szerepben és James Franco jelenlétét is sokáig sikerült titokban tartani. Ami félelemre adhat okot, az az, hogy Scott idős korára már maga sem tudja, hogy mit akar kihozni ebből az egészből, miközben újabb mitológiát és folytatásokat akar felhúzni a xenomorfokra, minél előbb. De ennél aggasztóbb lehet a forgatókönyvírók személye, akik közül egyikük (Jack Paglen) a Transzcendenst jegyezte, míg másikuk (Michael Green) nevéhez méltóan a Zöld Lámpást.

Mindenesetre a szereposztás a fent említetteken kívül továbbra is izgalmas olyan nevekkel, mint Katherine Waterston, Carmen Ejogo, Danny McBride, vagy Billy Crudup és a hangulat is rettentően magával ragadó. Az Alien: Covenant május 19.-étől csorgatja a nyálát a Covenant legénységére a mozikban.

TV Spot 1:

TV Spot 2:

TV Spot 3:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.