Hirdetés

Találkozz az Alien: Covenant új androidjával (feliratozva)

|

A Weyland-Yutani magyar felirattal ellátott reklámjában mutatkozik be az újabb, Michael Fassbender alakította robot.

Hirdetés

Sokan megzavarodtak az Alien: Covenant előzeteseit látva, hogy Michael Fassbender miért is néz ki másként, mint a Prometheusban és hogyan kerül a képbe? A válasz nagyon egyszerű: egy másik androidot, név szerint Waltert alakítja, de annyi bizonyos, hogy Davidként is láthatjuk majd a film egy adott pontján. A 20th Century Fox - bocsánat, a Weyland-Yutani - a Prometheushoz hasonlóan most ki is adott egy sajátos promóvideót.

Hirdetés

Walter reklámja kicsit olyan, mint egy modern mobil promója, az összeszerelésétől a végeredmény élesedéséig láthatjuk, néhány "konkurens modell" társaságában. David promóciója 5 éve érdekesebb, változatosabb volt, hiszen láthattuk, hogy milyen is a személyisége a korábbi típusnak, Walterből egyelőre csak Fassbender tekintete (no meg a külseje) sejteti, hogy elődjével ellentétben más személyiségjegyekkel rendelkezik, de ez - nem csak a korábbiak fényében - valahogy most sem túl bizalomgerjesztő.

Íme a feliratos videó az új YouTube csatornánkról:  

Az Alien: Covenant május 19.-én érkezik a mozikba, Fassbender mellett pedig Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby, és James Franco játsszák a főbb szerepeket, a rendezői széket pedig ismét Ridley Scott foglalta el, aki már készen is áll az újabb mozira.

A Prometheus David-es promója:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.