Hirdetés

Alig néhány hét és folytatódik a Netflix egyik legjobb animációs sorozata

|

Szerelem, gyűlölet és hormonszörnyek, hát kell ennél több?

Hirdetés

A Big Mouth (magyarul Hormonokkal túlfűtve) a Netflix egyik legzseniálisabb animációs sorozata, amelyben az esetek többségében határokat feszegető polgárpukkasztó humor valójában csak a jéghegy csúcsa a pubertás szörnyűségeivel szembenéző gyerekek történetében. Ahogyan korábban, úgy most sem tudjuk eléggé kihangsúlyozni, hogy aki még nem kezdett bele, az sürgősen pótolja a korábbi négy etapot, hiszen november 5-én érkezik a Netflixre az ötödik szezon.

Hirdetés

Az ötödik évad előzetese alapján bizony a sorozat újfent sikerrel tornázza feljebb az őrültséget, hogy a néha indokolatlan, de piszok mód vicces popkulturális utalásokról már ne is beszéljünk. 

Ti követitek még a szériát vagy már lemorzsolódtatok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.