Hirdetés

Alita: A harc angyala - lenyűgöző az első trailer

|

Megérte ennyit várni a Battle Angel Alita feldolgozására? Úgy tűnik, hogy nagyon is.

Hirdetés

Yukito Kishiro zseniális mangájának adaptációját eredetileg James Cameron szerette volna rendezni, de ő még jó pár évig az Avatar bűvöletében fog élni és jelenleg is majd' minden figyelmét lefoglalják a na'vik, így átpasszolta a lehetőséget Robert Rodrigueznek, aki kis költségvetésből szeret dolgozni és képes kultfilmeket gyártani (Desperado, Alkonyattól pirkadatig, Sin City, Grindhouse). Persze nem engedte el teljesen a projekt kezét, a forgatókönyvbe is besegített és producerként is támogatta a feldolgozást, amelynek most megérkezett a legelső kedvcsinálója. 

Hirdetés

Rosa Salazar kelti életre a harcművészetekben jártas, amnéziás kiborglányt, aki a múltját keresi egy poszt-apokaliptikus jövőben. A színésznő elsősorban olyan young-adult adaptációkból ismert, mint Az útvesztő - Tűzpróba és A lázadó, de ez valószínűleg egy csapásra megváltozik majd a nagy durranásnak ígérkező Alita: A harc angyalával, amelyben a digitális technológia segítségével mutatják be a karaktert, beleértve a mangákra és animékre jellemző, irracionálisan nagy szemeit is. Ezt nektek is látnotok kell:

Salazaron kívül szerepel még a filmben Jennifer Connelly, Christoph Waltz, Michelle Rodriguez, Jackie Earle Haley, Ed Skrein, Mahershala Ali és Casper van Dien. 2018. július 19-én várható a hazai mozikba. Hogy tetszik az első trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.