Hirdetés

Altered Carbon - ismerd meg jobban a Netflix sorozatának világát

|

A Szárnyas fejvadászra hajazó, cyberpunk stílusú regény alapján készülő sci-fi sorozat már a legelső trailerével is lenyűgözött minket, a legújabb videó pedig csak még jobban megerősít abban, hogy ezt látnunk kell.

Hirdetés

Annyi izgalmas sorozatot gyárt a Netflix, hogy lassan két élet is kevés lenne ahhoz, hogy mindet végignézhessük, de a Richard Morgan 2002-es könyve alapján készülő Altered Carbonra mindenképpen szánunk időt.

Hirdetés

A Netflix december elején mutatta be a 10 epizódosra tervezett sci-fi sorozat első kedvcsinálóját, amely azonnal megnyert minket is magának. Elvégre ebben a különleges koncepcióban - amelyért Laeta Kalogridis (Viharsziget, Nagy Sándor, a hódító, Terminátor: Genisys) forgatókönyvíró és Miguel Sapochnik (Trónok harca, Végrehajtók) rendező felelnek - a halál nem végleges, a gazdagok ugyanis átköltöztethetik tudatukat egy újabb testbe. Így járt a főszereplő, Takeshi Kovacs (a Robotzsaruból és a Suicide Squadból ismert Joel Kinnaman) is, de nem önszántából. Kovacs életét vesztett katonaként a múltban, azonban a futurisztikus világ legtehetősebb embere, Laurens Bancroft (James Purefoy) lehetőséget ad neki, hogy újra éljen egy új testben, cserébe pedig ki kell nyomoznia, hogy ki ölte meg... őt. Az alábbi videó még többet mutat a sztoriból, a világából és a színészek is nyilatkoznak: 

Az Altered Carbon teljes első szezonja 2018. február 2-től lesz látható a Netflixen. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.