Hirdetés

Mozgásban az Andy Serkis-féle A dzsungel könyve (Frissítve)

|

Megkapta első előzetesét a Maugli, ami már szinkronosan is nézhető.

Hirdetés

A 2016-os A Dzsungel Könyvével szinte egy időben Andy Serkis is nekilátott első önálló rendezésének, a szintén Rudyard Kipling művét feldolgozó Mauglinak, amelynek utómunkálatai alatt elkészítette Andrew Garfield főszereplésével a Lélegzetvétel című giccses életrajzi drámát. A produkció körül eleddig nagy a csend, de most végre megérkezett az első előzetes is.

Hirdetés

A trailer egyelőre azon kívül, hogy kicsit más a szereplők design-ja nem sok különbséget mutat Jon Favreau mozijával, habár itt nincsen dalolászás, és az emberek - köztük Matthew Rhys karakterével - kiemeltebb szerepet kapnák. Mindemellett Shere Khan és Kaa is némileg paráztatósabb, mint eddig és egyelőre úgy fest, hogy Bagirának jut fontosabb szerep Balu helyett.

Szinkronos:

Angol:

Serkis az ITV This Morning on Monday című műsorában osztott meg egy kis rövidke így készült videót, amelyen látni lehet a mo-cap ruhában parádézó színészeket, majd azok digitális, állati megfelelőiket is. Vagyis Cate Blanchett-et, mint Kaa, Christian Bale-t, mint Bagira, Benedict Cumberbatch-t, mint Shere Khan és maga a rendező is, mint Balu. 

Serkis előzetes ígéretei szerint az ő feldolgozása sokkalta komorabb, sötétebb lesz és közelebb fog állni Kipling eredeti művéhez, vagyis ne számítsunk könnyed dalolászásra, hiszen saját elmondása szerint is az általa megformált Balu is inkább egy kiképző őrmesterre fog emlékeztetni, semmint egy tohonya, simlis mackóra, akit a legszívesebben a magunkhoz ölelnénk. A Maugli október 19-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.