Hirdetés

Anime stílusú trailerrel hangolódhatunk az új Rick and Morty évadra

|

Szokás szerint váratlanul és elborult módon jelentkezik a Rick and Morty.

Hirdetés

Amíg Dan Harmon és Justin Roiland sorozatának új epizódjaira várunk (mind a 70-re), addig az Adult Swim nem hagy minket parlagon és olyan étvágygerjesztő fogásokat tálal elénk, mint amilyen ez az apró, de annál stílusosabb videó is. A mindössze 15 másodperces klip a 90-es évek anime és egyéb rajzfilmkultúrájára hajaz, így Rick leginkább egy X-Men karakterre hasonlít, míg Morty az ő hűséges segítő társára.

Hirdetés

A rajongók tűkön ülve várják a 4. évad bemutatását, aminek elkészülése körül voltak apróbb bukkanók a háttérben. Szerencsére a készítők és a csatorna végül megegyezésre jutott és nem csupán egy új évadra való epizódszámot rendeltek be, hanem annál jóval többet. Egészen pontosan 70 várható részről számoltak be májusban.

A legújabb évad premier dátuma egyelőre nem ismert, de bízunk benne, hogy valamikor jövőre már legeltethetjük rajta a szemeinket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.