Hirdetés

Antonio Banderas mindenkit is lezúz a Code Name Banshee trailerében

|

Banderas is beáll a visszavonult bérgyilkosok sorába.

Hirdetés

Liam Neeson, Bob Odenkirk, Jeff Bridges és most már Antonio Banderas. Színészek, akik többnyire drámaibb szerepeikről híresültek el, mielőtt 50 felett úgy gondolták, hogy kipróbálják magukat az akciózsánerben. Persze Banderas kilóg a sorból, hiszen ő már előtte is akciózott több alkalommal is, de ezúttal a Code Name Banshee című filmben már ő is egy visszavonult CIA bérgyilkost alakít, aki kénytelen lesz visszatérni korábbi szakmájához a túlélés érdekében. A film előzetest is kapott, ami pofátlan módon meséli el a történetet az elejétől a végéig, de remélhetőleg az akciójelenetek zömét meghagyták a teljes megtekintésre.

Hirdetés

A filmet Jon Keeyes rendezte Matthew Rogers forgatókönyvéből, tőlük tavaly a The Survivalist/Az immunis című filmet láthattuk, melyben Jonathan Rhys Meyers és John Malkovich is szerepeltek. A Code Name Bansheeben Banderason kívül Jaime Kinget, Tommy Flanagant, illetve Catherine Davist láthatjuk fontosabb szerepekben. A film július 1-től video-on-demand formátumban, illetve a tengerentúli mozikban is elérhető lesz.

Szerintetek jól áll Banderasnak az akciófilmek világa?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.