Hirdetés

Assassin's Creed - Új előzetes érkezett

|

Befutott egy nemzetközi kedvcsináló az Assassin's Creed-hez.

Hirdetés

Még így is, hogy az év felénél járunk, 2016 továbbra is vízválasztó év lehet a videojáték-adaptációknak. Ugyan az eddig bemutatott Angry Birds film és a Warcraft mozi inkább csak szolid sikereket könyvelhettek el (utóbbit sajnos csak a nemzetközi piac mentette meg), ám még érkezik idén egy Assassin's Creed is, mely tényleg eldöntheti egyszer és mindenkorra (vagy legalább is egy jó időre) a játékadaptációk sorsát. Ehhez kaptunk most egy új előzetest.

Hirdetés

Az Assassin's Creed története szerint egy forradalmi technológiának köszönhetően képesek vagyunk feloldani a genetikai memóriát, ezáltal Callum Lynch (Michael Fassbender) átélheti az egyik őse, Aguilar emlékeit, a 15. századi Spanyolországban. Callum felfedezi, hogy egy misztikus titkos társaság tagjának leszármazottja, ami arra ösztönzi őt, hogy szembeszálljon a jelen kort is elnyomó Templomosokkal.

Az Assassin's Creed 2016. december 21-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik még Marion Cotillard, Jeremy Irons és Brendan Gleeson, a rendező pedig Justin Kurzel (Macbeth). Ja, és már tervezik a folytatást is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.