Hirdetés

Végső előzetesen az Atomszőke

|

Charlize Theron személyében új szuperkém született.

Hirdetés

Lássuk be, hogy a kémkedés eléggé férfias, hovatovább hímsoviniszta szakma. James Bond folyton vedel és nőzik már 50 éve, Jason Bourne heveny emlékezetkiesésektől szenved, Ethan Hunt adrenalin függő, Austin Powerst is csak a monyója hajtja. A nők általában az ő kalandjaikban nem sok szóhoz jutnak, vagy ha mégis, akkor is rendre csak felérni sikerül hozzájuk, felülmúlni őket nem. Ezen változtathat a Charlize Theron nevével fémjelzett Atomszőke, amelynek végső előzetese hasonlóan ütős, mint az eddigiek.

Hirdetés

Teron alakítja a brit kémelhárítás csúcsügynökét, Lorraine Broughton-t a 80'-as években, aki kénytelen Berlinbe utazni, hogy egy fontos irattal destabilizálják a várost. Ebben van a segítségére David Percival (James McAvoy), a helyi összekötő tiszt. Azonban valakik felültetik, akárcsak egykori kedvesét és vélhetően tégla van a hírszerzésen belül is.

Az első vélemények szerint történetében és karaktereiben nem mond újat a film, azonban a formaisága, akciójelenetei és tempója mégis friss alkotássá varázsolja David Leitch filmjét, aki egyébként már gőzerővel forgatja a Deadpool 2-t. Ha abban is ilyen, gyönyörűen megkoreografált, látványos és őrült akciójelenetek lesznek, annak csak örülhetünk. Ahogy annak is, hogy a premierig már nem kell sokat várni, mivel a Budapesten forgatott mozi július 28.-án már mozikba is kerül, Theron és McAvoy mellett pedig John Goodman, Toby Jones, Eddie Marsan és a legutóbb csábos múmiaként szenvelgő Sofia Boutella is feltűnik

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.