Hirdetés

Attraction trailer - ígéretes sci-fi az oroszoktól

|

A Sztálingrád rendezője megmutatja az Attraction képében, hogy milyen az, amikor az űrlények nem Amerikával, hanem az oroszokkal kekeckednek és nem a függetlenség napján.

Hirdetés

Az orosz filmgyártás beindult és soha nem látott magasságokba tör, elvégre a Guardians (Zashchitniki) című szuperhősfilm és egy poszt-apokaliptikus sci-fi, a COMA után újabb sci-fi mutatta meg magát Attraction (Prityazhenie) néven. 

Hirdetés

A nagy költségvetésű filmért a Sztálingrád és a Lakott sziget rendezője, Fedor Bondarchuk felel és egy olyan piszkosul látványosnak ígérkező sci-fit készített amelyben Oroszország fővárosára, Moszkvára zuhan egy idegen űrhajó, ami természetesen rengeteg kérdést és még több problémát vet fel nem csupán a helyiek, de a világ többi részének esetében is.

A tervek szerint az Attraction 2017. januárjában mutatkozhat be az oroszoknál, remélhetőleg hozzánk is behozzák majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.