Hirdetés

Kulisszák mögötti videót kapott az Az második felvonása

|

Ha azt hittétek, hogy már mindent láttatok a Krajcárosból, akkor ennél nagyobbat nem is tévedhettetek volna.

Hirdetés

Már csak egy hónap és a mozikba kerül az Andy Muschietti által rendezett Az második része, ami a rekordhosszúságúnak nevezhető játékidejével nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy olyannyira hű legyen Stephen King regényéhez, amennyire csak lehetséges. 

Hirdetés

Legalábbis erről árulkodik a frissen napvilágot látott kulisszák mögötti összeállítás, ahol az alkotók és a főszereplők mellett maga King is megszólalt. A szerző úgy fogalmazott, hogy a rajongók még többet szerettek volna az Az első részében látottakból, így most teljesítik a kívánságukat. A kötelező hype-generálás mellett természetesen rengeteg eddig még nem látott jelenet is helyet kapott a több mint három perces összeállításban, ahol a Bill Skarsgård által alakított gyilkos bohócról is kapunk néhány vadonatúj és valóban hátborzongatónak nevezhető snittet, így kíváncsian várjuk, hogy Skarsgård ezúttal vajon milyen új trükkökkel igyekszik majd a frászt hozni az erre fogékonyakra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.