Hirdetés

Feszült hangulatú magyar előzetest kapott az Átok remake

|

Jövőre visszatér a bosszúvágyó szellem, aki nem tűri, ha idegenek lépnek be a házába.

Hirdetés

Sam Raimi produceri felügyelete alatt érkezik az Átok remake. Először 2004-ben találkozhattunk ezzel a horrorral, de már az a film is a 2002-es japán Ju-On amerikai újragondolása volt. Ezúttal egy fiatal rendező, Nicolas Pesce tálalásában kapjuk meg a sztorit, amelynek főszereplőit John Cho (Keresés) és Andrea Riseborough (Black Mirror) keltik életre.

Hirdetés

Az Átok franchise ezidáig egy trilógiát élt meg nyugaton, ami eltörpül a japánok kilenc filmje mellett. Külön érdekesség, hogy ők A kör franchise entitásával is egymásnak engedték az Átok szellemét, egyfajta Alien vs. Predator mentalitással a háttérben. A 2004-es amerikai változat főszereplője  Sarah Michelle Gellar volt, akit Tokióba utazva várták földöntúli élmények. Az első benyomások alapján a remake nem sokban különbözik az eredetitől, ám a  kedvcsináló egy egészen új fordulatot ígér, úgyhogy kíváncsian várjuk, végül mi sül ki belőle.

Az Átok háza 2020. január 2-án érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.