Hirdetés

Az Egy új remény a The Mandalorian stílusában kapott új végefőcímet

|

Egy Reddit felhasználó osztotta meg, hogyan nézne ki a koncepció.

Hirdetés

A The Mandaloriant lehet szeretni vagy utálni, de valószínűleg még utóbbi csoport tagjai is egyetértenek abban, hogy a sorozat epizódjainak záró képsorai élményszámba mennek. A felskiccelt, megrajzolt képkockák statikus mivoltuk ellenére is szépen összefoglalják az adott rész eseményeit, miközben a háttérben Ludwig Göransson fülbemászó taktusai szólnak. Egyszerűen tökély.

Hirdetés

A koncepciótól megihletve egyesek cselekvésre adták a fejüket, mint a whatamelonofficial felhasználónevű redditor, aki a franchise legelső filmjét, az Egy új reményt egészítette ki. Pontosabban fogalmazva, a trónjelenet után kezdődő végefőcímet töltötte fel a The Mandalorianból jól ismert stílust megidéző, az Egy új remény történéseit összefoglaló képkockákkal. Nézzétek meg alább, mit hozott ki belőle.

Elsőre mindenképp fura, hogy John Williams klasszikus dallamai szólnak a háttérben, ám két-háromszori újranézés után már nem is annyira feltűnő. A videó sajnos csak 30 másodperces betekintést nyújt a koncepcióba, ám remélhetőleg egyszer majd elkészül a teljes végefőcímet átívelő változat is. Akár a franchise többi részéhez is.

Ti mit szóltok az elképzeléshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.