Hirdetés

Az emberi brutalitás maximumát mutatja be a Beaten to Death trailere

|

Ez az ausztrál horror-thriller sokak gyomrát fogja megülni.

Hirdetés

Ha a Beszélj hozzám! meghozta a kedveteket az ausztrál horror alkotásokhoz, akkor nem kell várnotok sokáig a következőre, ugyanis hamarosan megkapjuk Sam Curtain (Blood Hunt, The Slaughterhouse Killer) filmjét, a Beaton to Death-t.

Már a cím sem árul zsákbamacskát, mint az a trailerből kiderül: miután éppen csak túlél egy halálra verést, egy férfi segítséget kér a környékbeliektől, ám ezzel csak fokozza azt a slamasztikát, amibe eleve belekerült.

Hirdetés

A Beaten to Death az úgynevezett Outback tematika táborát erősíti, megspékelve jó adag gore-ral. Az outback történetek jellemzően a civilizációtól távol játszódnak, a kietlen semmiben, ahol egy-egy fajtársunk felbukkanása legalább annyira félelmetes, mint a természet könyörtelensége. A filmben Thomas Roach, David Tracy, Justan Wagner és Nicole Tudor alakítják a minimális létszámú stábot, ám ez az előzetes alapján nem jelenti azt, hogy feszültség és kényelmetlen pillanatok nélkül maradnánk.

A Beaten to Death szeptember 1-jén indul útjára a tengerentúli mozikban. Magyar megjelenésről nincs hír, úgyhogy itthon a VOD megjelenésig valószínűleg várnunk kell a megtekintéssel.

Ti belelestek majd a filmbe?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.