Hirdetés

Az Ex Machina rendezőjének új filmje teljesen elmerül az őrületben

|

Alex Garland új filmje ezúttal is kimozdítja a nézőket a komfortzónájukból.

Hirdetés

Még február elején kaptuk meg az első ízelítőt az Ex Machina és az Expedíció rendezőjének, Alex Garlandnak az új filmjéből, ami nemes egyszerűséggel a Men címre hallgat. Bő két hónappal a május 20-i premier előtt a projekt újabb előzetest kapott, ami már többet mutat a történetből és abból az őrülettel teli terrorból, ami a nézőkre és a főszereplő Harperre (Jessie Buckley) vár.

Hirdetés

A történet szerint Harper egy személyes tragédiát követően kiköltözik az angliai vidékre, ám a közeli erdőben valaki vagy valami követni kezdi őt. A természetfelettivel átitatott képkockák persze nem feltétlenül vetítik az igazságot, mert nem lehet eldönteni elsőre, hogy a férje elvesztése után Harpernek nem ment-e el a józanesze. További főbb szerepekben felbukkan még Rory Kinnear, illetve Paapa Essiedu is.

Az biztos, hogy Garland filmje ezúttal is megosztja majd a nézőket, mint tette azt az Expedíció esetében, és egy újabb gondolkodóba ejtő horroralkotást kapunk majd tőle.

Titeket meggyőzött az új előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.