Hirdetés

Trailerrel idegel az Ex Machina rendezőjének új filmje, a Men

|

Alex Garland ezúttal is egy érdekes megközelítésű alkotással fog érkezni.

Hirdetés

Alex Garland 2014-ben debütált a rendezői székben az Ex Machina című sci-fijével, ám a szakmai berkeken belül már azelőtt is nagy névnek számított. Ő írta meg regényként A partot, melyet később Danny Boyle adaptált a filmvászonra, majd a 28 nappal később, illetve a Napfény című filmek forgatókönyvét jegyezte. Az Ex Machina aztán a szélesebb közönséggel is megismertette a nevét, melyet 2018-ban az Expedíció követett. Hamarosan pedig érkezik a Men című horror-thrillere, melyhez kijött az első előzetes, mely azonnal fel fogja kelteni a csemegére vágyó nézők figyelmét. Lessétek meg alább.

Hirdetés

A különleges filmjeivel elhíresült A24 produkciós cég működött közre Garland legújabb rendezésében, melynek főszereplője Jessie Buckley lesz, akit Az elveszett lányban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek. Rory Kinnear is feltűnik a Menben, mely az első trailer alapján inkább a pszichológiai horrorok útját fogja követni, az egészet pedig feldíszítik Garland jellegzetes stílusjegyei. A hivatalos cselekmény szerint egy nő a vidéki Angliába ruccan ki a volt férje halálát követően, ám a trailer arról igyekszik tanúskodni, hogy a traumát még nem teljesen sikerült feldolgoznia.

Nektek, hogy tetszettek Garland előző filmjei? A Men mennyire keltette fel az érdeklődéseteket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.