Hirdetés

Az őrület és a rémület határán táncol a Haunting of the Queen Mary előzetese

|

Vámpíros-hajós történet után még idén kapunk egy szellemes-hajós horrorfilmet is.

Hirdetés

Valahogy nehéz elhinni, hogy különböző stúdiók egymástól függetlenül fedeznek fel bizonyos témákat vagy helyszíneket ugyanabban az évben megjelenő filmjeikhez. Ám barátkozzunk meg ezzel a trenddel, hiszen idén nemcsak egy, hanem egyenesen legalább kettő olyan horrorfilmet kapunk, melyek mind hajón játszódnak.

Míg a The Last Voyage of the Demeter a 19. századba repít minket vissza egy Drakula-kalandra, addig a Haunting of the Queen Mary egy 20.-21. századi szellemes ijesztegetés lesz, amit alább nézhettek meg magatoknak.

Hirdetés

A filmet az a Gary Shore rendezte, akitől korábban Az ismeretlen Drakula című filmet láthattuk. Shore darabjának érdekessége, hogy a valódi Queen Mary nevű hajón forgatták le a filmet, ami állítólag az egyik legaktívabb paranormális helyszín a Földön. Ebből kaphatunk is egy kis ízelítőt az alábbi képkockákból: 

A Haunting of the Queen Mary augusztusban debütál a kinti mozikban, ám még aznap video-on-demand formátumban is elérhető lesz, ami megnyitja a kaput a magyar kíváncsiskodók számára is egy nyár végi megtekintésre.

Mit szóltok az első előzeteshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.