Hirdetés

Még többet mutat Drakulából az új The Last Voyage of the Demeter kedvcsináló

|

A készítők és a színészek nagyon szeretnék, ha a nézők megnéznék a mozikban a legújabb Drakula adaptációt.

Hirdetés

A Beszélj hozzám! és A félelem fészke után sem marad nyugta a horror műfaj rajongóinak, hiszen augusztus elején érkezik a legújabb adaptációja Bram Stoker Drakulájának - pontosabban fogalmazva, a legújabb adaptációja a Drakula egyetlen fejezetének.

A The Last Voyage of the Demeter a szóban forgó hajó útját meséli el, ami Drakulát végül Londonba juttatta. Hogy semmiképp sem feledkezzünk meg a film érkezéséről, ezért egy új kedvcsinálóval rukkoltak elő a készítők, ami már kimeríti a túl sok fogalmát is. Ha nem bánjátok, ha egy film előtt lelövik az összes valamirevaló képkockát, akkor lessetek bele az alábbi kétperces videóba.

Hirdetés

Megszólalnak benne a film színészei, úgy mint Corey Hawkins, Liam Cunningham, Aisling Franciosi vagy David Dastmalchian, de a rendező, André Ovredal sem marad ki a film méltatásának bulijából. Azért amikor egyenesen az Alienhez hasonlítja Ovredal a saját moziját, azon jót mosolyoghatunk. Mindenesetre ez valóban egy véres feldolgozása lesz a vámpíros történetnek, ám tényleg félő, hogy a premier előtt sikeresen ellőtték a legjobb jeleneteket.

Ti kíváncsiak vagytok Drakula legújabb verziójára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.