Hirdetés

Az öt legenda - Lenyűgöző trailer (Update #2)

|

Megkapta legelső, káprázatos előzetesét a DreamWorks Az öt legenda névre hallgató animációs meséje, melyben a legismertebb legendák küzdenek a gyermekekért a gonosz ellen.

Hirdetés

William Joyce gyerekeknek szánt, hasonló című regényéből készül a DreamWorks égisze alatt az animációs film, amely megváltoztatja a legendákba vetett hitünket. A filmben feltűnik a Mikulás, a Fogtündér, a Húsvéti nyuszi, Sandman és Jack Frost együttes erővel veszi fel a harcot Pitch, egy gonosz szellem ellen, aki az egész világot az uralma alá akarja hajtani. Varázslatos előzetessel próbál meg ránk hatni a stúdió és mit ne mondjak, elérte a célját: engem már most megvettek maguknak.

Update: magyar feliratos előzetessel kiegészítve

Update #2: magyar szinkronos előzetessel kiegészítve

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.