Hirdetés

Az új Dungeons & Dragons film szinkronos trailere humoros és látványos filmet ígér

|

Chris Pine, Michelle Rodriguez és a többiek magyarul is szórakoztatóak lesznek.

Hirdetés

Nem véletlenül kapott helyet a 2023 legjobban várt csemegéi cikkünkben a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, ugyanis a világ legnépszerűbb szerepjátéka alapján készülő film egy illusztris szereplőgárdával készülő fantasy akció-kaland lesz, amely egy új franchise-t alapozhat meg. 

Mindezt John Francis Daley és Jonathan Goldstein (Vakáció, Éjszakai játék) rendezésében, valamint olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Chris Pine (Star Trek filmek, Wonder Woman), Michelle Rodriguez (Halálos iramban filmek, Nyughatatlan özvegyek), Regé-Jean Page (A Bridgerton család, Sandman), Sophia Lillis (Az, Ez így nem oké), Justice Smith (Pokémon: Pikachu, a detektív, Jurassic World: Bukott birodalom) és Hugh Grant (Igazából szerelem, Sztárom a párom).  

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület legújabb, rögtön magyar szinkronnal nézhető előzetese számos új jelenetet mutat a filmből, és egyúttal leleplezi azt is, hogy ki lesz a történet főgonosza: ő Szass Tam, aki a mágia sötét művészetének köszönhetően túllépett a halandó életen és erőteljes élőhalott lénnyé változott, a nekromancia segítségével pedig képes a maga oldalára állítani az élőhalottakat. Nem lesz könnyű őt legyűrni, de "hőseink" némi humor kíséretében megoldják:

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület premierjére már nem kell sokat várni, március 30-tól már nézhetjük is a magyar mozikban. Nektek hogy tetszik eddig, el fogtok menni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.