Hirdetés

Baby Driver - remek a film fogadtatása az új előzetes szerint

|

A Baby Driver (idehaza Nyomd, bébi, nyomd) hamarosan begurul a mozikba. Az eddigi kritikák szerint - amiket nem hagyhattak ki a legújabb előzetesből - érdemes lesz megnézni!

Hirdetés

Aki tisztában van Edgar Wright munkásságával, annak eddig se volt kétsége afelől, hogy újabb remekművet fog lerakni az asztalra a nagymester. A bizalmatlanabbakat pedig valószínűleg nagy eséllyel fogja meggyőzni a legújabb előzetes, ami nemcsak remek hangulattal dobja fel az ember napját, de egy rakás idézettel is megtömték kritikusoktól, akik szinte kivétel nélkül el voltak ájulva a filmtől. Nem hibáztatjuk őket. 

Hirdetés

A végén látható kiírás, miszerint jelenleg 100%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán is igaz: jelenleg 23 cikk alapján jött ki a pontszám, amik mind pozitívan értekeznek a filmről. A mérsékeltebb pontszámokat mutató Metacritic oldalán is 80% fölött áll, ami mindenképpen bizalomgerjesztő. Nézzétek meg, hogy miért ez a nagy lelkesedés: 

A Baby Driver hazai bemutatója június 29-én esedékes. Már alig várjuk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.