Hirdetés

Látványos a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk új előzetese is

|

Will Smith és Martin Lawrence még mindig tövig nyomják a gázt.

Hirdetés

Sokat kellett várnia rá a rajongóknak, hogy újra összeálljon az első és második Bad Boys film legendás párosa, azonban 2020 januárjában végre ismét együtt zúznak majd, ahogyan azt a pár hónapja megjelent első trailer is tanúsította. Most elérkezett az idő egy újabb előzeteshez.

Hirdetés

Bár továbbra is üldözik a rosszfiúkat, azt nem mondhatnánk, hogy rendíthetetlenül, legalábbis ami Martin Lawrence karakterét, Marcus Burnettet illeti, aki belefáradt már az állandó akciózásba. Mindenkori társa, Mike Lowrey azonban úgy érzi, hogy ezer évig is bírná a gyűrődést, a legújabb kaland pedig mindkettejük számára komoly kihívásokkal jár majd. Íme a második trailer, amely nem spórol a Michael Bayre jellemző stílussal, pedig nem is ő rendezte. 

A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk január 16-án kerül a hazai mozikba. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.