Hirdetés

Trailert kapott a Bad Boys sorozat

|

Nem csupán a harmadik filmmel, de egy spin-off szériával is bővül a franchise, amely Marcus Burnett húgára fókuszál.

Hirdetés

A rajongók kitartó követelése meghozta a kívánt eredményt, jelenleg is zajlik a Bad Boys 3 forgatása Martin Lawrence és Will Smith főszereplésével, azonban nem csupán nagy vásznon, de a kis képernyőkön is bővülni fog a franchise, méghozzá egy spin-off sorozat, az L.A.'s Finest képében. 

Hirdetés

A Gabrielle Union (Being Mary Jane) és Jessica Alba (A mestergyilkos: Feltámadás) főszereplésével készülő, 13 epizódosra tervezett sorozat története Marcus Burnett (Martin Lawrence) testvérét, Sydet követi nyomon, akit utoljára Miamiban láthattunk, amint leleplezett egy drogkartellt. Syd szeretne elmenekülni komplikált életétől, ezért Los Angelesbe költözik, hogy ott folytassa nyomozói karrierjét. Az LAPD-nél új társat kap Nancy McKenna (Alba) személyében, aki amellett, hogy egy dolgozó anyuka, szintén megvan a maga problémás múltja. A két nő között nincs mindig egyetértés, de megtalálják a közös hangot, ha Los Angeles legkeményebb bűnözőit kell elkapniuk. A legelső trailer ebből ad ízelítőt: 

Az L.A.'s Finest egyik showrunnere Pam Veasey (CSI: New York), a pilotot pedig Anton Cropper (Briliáns elmék, Feketék Fehéren) rendezte. Unionon és Albán kívül felbukkan még többek között benne Ernie Hudson (Szellemirtók) és Jake Busey (Predator, Csillagközi invázió) is. Az első három rész május 13-tól lesz látható a Spectrum Originals keretében. Eddig hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.