Hirdetés

Bájos kedvcsinálót kapott az új Pixar-rövidfilm, a Carl’s Date

|

A kisfilmben viszontláthatjuk a 2009-es Fel két főszereplőjét.

Hirdetés

A Pixarnál már bevett szokás a legtöbb premier esetében, hogy a mozis bemutató előtt egy pár perces animációs rövidfilmmel is megörvendeztetik a közönséget. Nincs ez másképp a június 15-től látható Elemi esetében sem, ugyanis ezúttal Carl és Dug mindennapjaiba nyerünk egy rövid betekintést.

A Carl's Date (magyarul: Carl randevúja) a Disney+-os Dug kalandjai című sorozat legújabb epizódja, melyet a már említett animációs film előtt csíphetnek el a rajongók a vetítéseken.

Hirdetés

Carl Fredricksen Ellie halála után először megy randizni, viszont nem túlzottan jártas és gyakorlott a "szakmában", ezért megpróbálnak Duggal kitalálni valamit. A végeredményt természetesen rejtély fedi, de az Elemi nézői már bármelyik nap fényt deríthetnek rá, hogyan sikerül a találkozó. 

A kisfilmet a Fel társdirektora és Dug eredeti szinkronhangja, Bob Peterson rendezte, a produceri feladatokat pedig Kim Collins látja el.  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.