Hirdetés

Batman Ninja - az angol nyelvű előzetes is fergeteges

|

Az új kedvcsinálóban belehallgathatunk a Batman animációs film angol szinkronjába is.

Hirdetés

A Junpei Mizusaki rendezésében készülő Batman Ninja áthelyezi az egész Batman-Joker szembenállást a feudális Japánba, ahová nem csak főhősünk került át Gotham városából, de Alfred, Nightwing, Red Hood és Robin is vele tartott. A legújabb előzetesben újabb jeleneteket pillanthatunk meg az animés köntösbe csomagolt Batman történetből, amiben az első japán előzetessel szemben már az angol szinkronhangok szólalnak meg.

Hirdetés

Az ítélet: család sztárja, Tony Hale adja Joker hangját, míg Batman orgánumán Roger Craig Smith szólal majd meg, aki jónéhány Batman animációs filmben és a Batman: Arkham Origins videojátékban is tolmácsolta már nekünk a sötét lovagot. Mellettük szerepet vállalt még Grey Griffin (Macskanő), Tara Strong (Harley Quinn és Poison Ivy) és Fred Tatasciore (Gorilla Grodd és Deathstroke) is, az alábbi videóban meghallgathatjátok, hogy milyen munkát végeztek. 

A Batman Ninja idén április 3-án jelenik meg DVD-n, majd a nyártól digitálisan is nézhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.