Hirdetés

Látványos űrkalandot ígér a Lightyear első, teljes értékű előzetese

|

Sci-fi kaland Pixar módra.

Hirdetés

Tavaly októberben már megkaptuk az első bepillantást a Toy Story közkedvelt Space Rangerének saját kalandjába, most azonban a Pixar végre közzétette a teljes értékű előzetest is a filmről. A képsorok alapján pedig egy sokkal nagyobb, látványosabb és izgalmasabb űrkaland vár majd ránk idén nyáron, mint amekkorára elsőre számítottunk.

Hirdetés

A Lightyear Buzz Lightyear - a játékfigurát inspiráló hős - eredettörténetét meséli majd el, pontosabban a legendás Space Rangert követi nyomon egy intergalaktikus kalandon át. Angus MacLane, a film rendezője így nyilatkozott:

Buzz világa mindig is nagy izgalommal töltött el. Már a Toy Story-ban is úgy tűnt, hogy ez a karakter hihetetlen háttértörténettel rendelkezik, amit szerettem volna jobban felfedezni. Éppen ezért azzal az ötlettel házaltam a stúdiónál, hogy mi volt az a film, amit Andy látott, és ami miatt minden áron szeretett volna egy Buzz Lightyear játékbabát magának? Mindig is látni akartam ezt a filmet. És elég szerencsés vagyok ahhoz, hogy ezt a filmet most elkészíthettem.

A Lightyear a jelenlegi állás szerint 2022. június 17-én debütál az amerikai mozikban. A főszereplő karaktereknek olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Chris Evans, Keke Palmer, Dale Soules, Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez, Isiah Whitlock és Taika Waititi (igen, az a Waititi), míg a zeneszerző nem más lesz, mint Michael Giacchino (A hihetetlen család, Fel!, The Batman). Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.