Hirdetés

Befutott A megtisztulás éjszakája előzményének előzetese

|

A The First Purge előzményfilmből megtudhatjuk, hogyan zajlott az első megtisztulás éjszakája, ami teljesen megváltoztatta az ország életét.

Hirdetés

Gyors iramban készülnek az újabb és újabb filmek a Purge franchise-hoz, hiszen a 2013-as A bűn éjszakáját követte a rákövetkező évben A megtisztulás éjszakája: Anarchia, majd 2016-ben A megtisztulás éjszakája: Választási év. A negyedik film, az eredeti címén egyszerűen The First Purge, ami elég egyértelműen utal a film cselekményére, nem úgy, mint a fejvakarásra késztető magyar cím, A megtisztulás éjszakája: A sziget.

Hirdetés

A The First Purge elmeséli, hogyan is zajlott az első olyan 12 óra az Egyesült Államok történelmében, amikor a kormány engedélyezte, hogy az év eme kis szakaszában bárki törvényesen kitombolhassa magát, akár gyilkosságot is elkövethet, aminek nem lesz semmilyen következménye. Mint kiderül, a megtisztulás éjszakája valójában egy szociológiai kísérletként indult, aminek hála - gondolták a társadalomkutatók -  az év többi napján egy sokkal boldogabb és békésebb társadalom fog létrejönni.

Az eddigi filmek író-rendezője, James DeMonaco maradt forgatókönyvírói munkánál, viszont a rendezői székbe nem ő, hanem Gerard McMurrayt ültették.

A megtisztulás éjszakája: A sziget premierje július 4-ére várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.