Hirdetés

Befutott a Mythic Quest második évadának előzetese

|

Visszatértek az irodába a népszerű videojáték, a Mythic Quest fejlesztői, ez az évad sem lesz munkahelyi kalamajkáktól mentes.

Hirdetés

A Felhőtlen Philadelphia vígjátéksorozatból ismert Rob McElhenney keze alatt készült el a Mythic Quest első szezonja a Apple TV+ streaming platformjára. Az MMORPG fejlesztés egy érdekes ízt adott a jól bejáratott munkahelyi sitcom formátumnak, viszont kritikámban is megjegyeztem, hogy aki hiteles képet várt arról, hogy milyen egy videojátékon való munka, az rossz helyen keresgél.

Hirdetés

Az első évad után egy karanténos különkiadással is megörvendeztettek minket az alkotók (amit kreatívan megoldottak, hogy végig webkamerák képeit láthattuk). Május 7-én viszont érkezik a második évad, az első kedvcsinálót lentebb láthatjátok is. A már jól ismert karakterek mellett olyan vendégszereplők is felbukkannak majd, mint Snoop Dogg és Derek Waters (Drunk History).

Amit mindenképp elvárnék a második évadtól, az több videojátékos jelenet magából a Mythic Questből, nem pedig random más játékokból, ahogy azt az első évadban gyakran használták fel átvezető jeleneteknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.