Hirdetés

Befutott a Sokkal több mint testőr 2 első szinkronos előzetese!

|

Hamarosan visszatér Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson duója.

Hirdetés

A 2017-es év egyik legnagyobb meglepetése lett Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson közös ökörködése, a Sokkal több mint testőr, mely nem árult zsákbamacskát, és egy, az elejétől a végéig szórakoztató akciófilm lett, ami ráadásul a pénztáraknál is egész jól szerepelt. Nem csoda hát, hogy a Lionsgate azonnal be is rendelte a folytatását, amelyhez most végre megérkezett az első előzetes.

Hirdetés

A Sokkal több mint testőr 2. része igazi sztárparádét ígér, hiszen Reynolds és Jackson mellett olyan nagy nevek tűnnek majd fel, mint Salma Hayek, Tom Hooper, Frank Grillo, Antonio Banderas vagy éppen Morgan Freeman. A film eredetileg még tavaly augusztus végén debütált volna a mozikban, de egyike lett azoknak az alkotásoknak, amelyeket a stúdiók végül eltoltak. Így a film jelenlegi tervezett bemutatója 2021. június 16-án lesz, feltéve, ha a körülmények is úgy alakulnak addig. 

Szinkronos:

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.