Hirdetés

Befutott az élőszereplős Bleach film teljes előzetese

|

Egyperces játékidővel debütált a Bleach anime feldolgozásának legújabb kedvcsinálója, ami még mindig jó benyomást kelt.

Hirdetés

A kifejezetten rosszul sikerült Death Note és a felejthető Fullmetal Alchemist élőszereplős manga-, animefeldolgozások után egy hasonlóan híres történet, a Bleach is megkapja a maga adaptációját, aminek már rövid előzetese is elég bizalomgerjesztő volt, pont ahogy a teljes változat is.

Hirdetés

A nyáron debütáló Bleach valóban nem fest rosszul: úgy tűnik, hogy valamennyire sikerült megfogni élőszereplős mivolta ellenére azt a bizonyos animés hatást, és jól néznek ki a számítógépes trükkök. A film a még 2001-ben útjára indult manga történetét követi majd, ami Kuroszaki Icsigo történetét meséli el, ahogy megszerezte egy halálisten, Kucsiki Rukia erejét. Megszerezve ezen képességét kénytelen vállalni a feladatot, hogy megvédje az embereket a gonosz lelkektől, a lidércektől és a halott emberek lelkét továbbküldje a túlvilágra, a Lelkek Világába.

A Bleach film július 20-án debütál Japánban. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.