Hirdetés

Befutott a thaiföldi barlangi mentőakcióról készült film trailere Viggo Mortensennel

|

Az igaz történeten alapuló film az Amazonra érkezik a nyáron.

Hirdetés

Talán a 2018-as thaiföldi barlangi mentőakció volt az utolsó olyan esemény a COVID előtt, aminek fejleményeit az egész világon mindenki követte. A szerencsésen végződött mentőakcióban végül mind a tizenkettő focista gyerek, illetve a segédedző is épségben megmenekült, miután egy barlangban ragadtak. A National Geographic The Rescue című dokumentumfilmje után most Ron Howard is megpróbálkozik visszaadni azt az adrenalindús versenyt az idővel, melyen a megmentésre érkező búvárok és mentősök átestek.

Hirdetés

A trailer nemcsak az izgalmakat adja át, hanem azt is, hogy egy a megtörténtekhez nagyban hasonlító filmet fogunk kapni, úgyhogy a valóságszagú történetek kedvelői már most dörzsölhetik a tenyerüket. A színészi alakítások minőségét Viggo Mortensen, Colin Farrell, illetve Joel Edgerton nevei szavatolják.

A Thirteen Lives július 29-én debütál a tengerentúli mozikban, majd augusztus 5-től az Amazon Prime kínálatában is megtalálható lesz.

Ti megnézitek majd a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.