Hirdetés

Befutott az Avatar: A víz útja első előzetese

|

Dobjunk el mindent és merüljünk el benne!

Hirdetés

Elég régóta várjuk már és kellően sokat cikkeztünk róla ahhoz, hogy ne kelljen túlságosan bemutatni a dolgot. James Cameron régóta várt filmje, az Avatar című 2009-es filmjéhez készült folytatás decemberben a mozikba kerül, most pedig végre megtekinthetjük a legelső előzetest. Természetesen nagyvásznon sokkal jobb lett volna először látni, de így sem panaszkodhatunk. 

Hirdetés

Az Avatar: A víz útja évekkel az első rész után veszi majd fel a fonalat és a főszereplő ismét Jake (Sam Worthington) lesz, aki családjával igyekszik háborítatlan élni Pandora földjén, mígnem ismételten egy az egész bolygót veszélyeztető fenyegetéssel kell szembenéznie. Az első előzetes persze ebből a sztoriból nem fed fel sokat, inkább igyekszik demonstrálni, hogy milyen szép, realisztikus és grandiózus látványvilágra számíthatunk. Na de beszéljenek helyettem a képek: 

A filmet James Cameron rendezte, a forgatókönyvet pedig Josh Friedman írta, Worthington-on és Zoe Saldanán kívül pedig felbukkan majd Michelle Yeoh, Kate Winslet, Sigourney Weaver, valamint Oona Chaplin és Cliff Curtis is. A bemutató december 15-én lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.