Hirdetés

Befutott az élőszereplős Cowboy Bebop előzetese

|

John Cho űrbéli fejvadászként rúg szét nem kevés hátsót a híres anime adaptációjában.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt érkezett egy eszméletlenül kreatív és izgalmas kedvcsináló az élőszereplős Cowboy Bebop sorozathoz, hirdetve a rövidesen érkező rendes előzetest is. Most meg is érkezett a Netflixre érkező anime adaptációjának ízelítője, szóval helyettünk inkább beszéljen a szériáról az alábbi videó (az anime pedig október 21-től szintén nézhető a Netflixen, magyar felirattal).

Hirdetés

A bohókás űrwestern történetében három fejvadász, azaz "cowboy" különbnél különb kalandok során igyekszik minél busásabb vérdíjakat begyűjteni szerte a naprendszerben - miközben a múltjuk elöl is menekülniük kell. A népszerű anime adaptációjában Spike Spiegel esetén John Cho, Jet Black és Faye Valentine szerepében pedig Mustafa Shakir és Daniella Pineda tűnnek majd fel.

A sorozat november 19-én érkezik a Netflixre. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.