Hirdetés

Befutott az első előzetes a Micimackó horrorfilmhez

|

Egyelőre még keressük a szavakat a látottakra.

Hirdetés

Ha valaki tényleg úgy gondolta, hogy a korábbi hírek a Micimackó horrorfilmről csak kacsa és kész átverés volt, akkor bizony számukra itt a hidegzuhany a bizonyíték képében. Nemrég ugyanis megérkezett a Winnie the Pooh: Blood and Honey (Micimackó: Vér és méz(?)) című - hát, hogy is fogalmazzunk finoman -, ZS-kategóriás horror első előzetese.

Hirdetés

A film főszereplői Craig David Dowsett és Chris Cordell lesznek, mint Micimackó és Malacka, akik ámokfutásba kezdenek, miután Christopher Robin (Nikolai Leon) otthagyja őket a százholdas pagonyban az egyetem miatt. Azzal azonban nem számolt, hogy nélküle az állatok teljesen megvadulnak, vérgőzösek lesznek, és becserkészik az otthonuk közelébe merészkedő összes embert. 

Mint azt a filmet rendező Rhys Waterfield egy interjúban elárulta, az egész produkciót 10 nap alatt forgatták az angliai Ashdown Forest közelében, amely az A. A. Milne eredeti történeteiben szereplő százholdas pagonyt is ihlette. Hogy elkerüljék a Disney-vel kapcsolatos szerzői jogi problémákat, bizonyos elemeket megváltoztattak: többek között Micimackó piros ingét favágó ruhára cserélték, és kihagyták az olyan karaktereket a történetből, mint például Tigris, akik még mindig szerzői jogvédelem alatt állnak.

A filmnek még nincs premierdátuma, de valamikor idén debütál közvetlenül DVD-n és a VOD szolgáltatókon. Ti mit szóltok ehhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.