Hirdetés

Befutott az első kedvcsináló a Borat folytatásához

|

Hamarosan pedig a teljes értékű előzetes is megérkezik.

Hirdetés

Rohamtempóban jönnek a hírek a koronavírus alatt titokban leforgatott Borat folytatásához, hiszen alig hogy kiderült a film létezése, azonnal megtudtuk a pontos premierjét (október 23.) is, most pedig befutott egy fél perces kedvcsináló is az alkotáshoz, amely nem csak azt leplezi le, hogy Sacha Baron Cohen karaktere miként küzd meg a koronavírussal, hanem azt is, hogy a mai nap folyamán már a teljes előzetes is érkezik a filmhez.

Hirdetés

A Borat folytatása, azaz a Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan története arról fog szólni, hogy Borat azt gondolja, hogy világsztár lett az eredeti film miatt, és ezért álruhában kell meginterjúvolnia kiszemeltjeit. Premier tehát október 23-án az Amazon Prime kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.