Hirdetés

Befutott az első, teljes hosszúságú előzetes a Pacific Rim: The Blackhez

|

Látványos képsorok érkeztek az animációs Tűzgyűrű-sorozathoz.

Hirdetés

A hónap elején már kaptunk egy rövid betekintést az anime stílusú Tűzgyűrű-szériáról, amelyről akkor megtudtuk, hogy március elején debütál majd a Netflixen, most azonban végre befutott az első, teljes hosszúságú előzetes az alkotásról, amit az alább tekinthettek meg.

Hirdetés

A történet egy tinédzser testvérpárt, Taylort és Hayley-t követi nyomon, akik a Kaijuk által lerohant, és ezért evakuált Ausztráliában maradtak hátra, hogy megtalálják eltűnt szüleiket. Hamarosan rátalálnak egy szedett-vedett, rég elhagyatott Jaeger-robotra, amit igyekeznek megtanulni irányítani, hogy legyen valami esélyük a túlélésre és megmenteni szüleiket.

A széria március 4-én érkezik a Netflix kínálatába Craig Kyle és Greg Johnson párosa felügyeletében, akik korábban összehozták az X-Men: Evolution és a Wolverine and The X-Men szériákat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.