Hirdetés

Befutott az Odaát előzménysorozatának első előzetese

|

A Winchester-család hamarosan visszatér.

Hirdetés

Egy ideje már tudni, hogy kik lesznek a főszereplői a TheCW csatorna egyik legikonikusabb szériájához, az Odaáthoz (Supernatural) készülő előzménysorozatnak, pontosabb betekintést azonban még nem kaptunk belőle. Nemrég viszont megérkezett az első előzetes hozzá, amelyet alább tekinthettek meg.

Hirdetés

A széria narrátora egyébként maga Jensen Ackles (Dean Winchester) lesz, aki elmeséli majd ezt a természetfeletti szerelmi történetet, hogy miként találkozott először John és Mary, miközben a nézők nagyobb betekintést nyerhetnek a megpróbáltatásokba, amelyeken a duó keresztülment, hogy megmentse a világot és a szerelmüket. Az előzménytörténet nem sokkal azután veszi fel a fonalat, hogy John Winchester hazatér a vietnami harcokból. Miközben megpróbálja kideríteni az igazságot apja rejtélyes múltjáról, találkozik Maryvel, a saját válaszait kereső démon- és szörnyvadásszal. 

A fiatal John Winchestert Drake Rodger (Két világ között), míg Mary Campbellt Meg Donnelly (Anyaság túlsúlyban, Zombik 1-2) formálja majd meg. A The Winchesters október 11-én debütál a The CW-n. Titeket érdekel a sorozat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.