Hirdetés

Kiderült, hogy kik lesznek az Odaát előzménysorozatának főszereplői

|

A The Winchesters című széria Sam és Dean szüleire fókuszál majd a The CW csatornán helyet kapva.

Hirdetés

A rajongóknak már el kellett búcsúzniuk az egyik leghosszabban futó tévésorozattól, az Odaáttól, azonban ez nem jelenti azt, hogy annak világától is el kell köszönniük. A The CW ugyanis még tavaly nyáron belefogott egy előzménysorozat készítésébe The Winchesters címmel, amelynek középpontjában Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) szülei állnának, ráadásul Ackles producerként is támogatja az ötletet, ami miatt egy időben ék verődött a színészek közé. Ackles azonban nem csupán produkciós cégén keresztül veszi ki a részét a munkálatokból, hanem a tervek szerint ő lesz az "eredettörténet" narrátora is Dean Winchesterként. 

Hirdetés

Múlt hónapban megtudhattuk, hogy a The CW berendelte a The Winchesters pilotját, most pedig az i kiderült, hogy kik fogják alakítani a Winchester-szülőket. Az anyasorozatban Jeffrey Dean Morgan által alakított Johnt Drake Rodger (The In Between, Quiet In My Town) kelti életre, feleségét, a Samantha Smith képében felbukkant Mary-t pedig Meg Donnelly (Zombik, Anyaság túlsúlyban) formálja meg az előzményben. A Dean szemszögéből elmesélt The Winchesters során az ígéretek szerint egy eposzokba illő szerelmi történetet követhetünk végig: John találkozását Maryvel és hogyan tettek fel mindent azért, hogy ne csak a szerelmüket, hanem az egész világot is megmentsék.

Mary itt egy 19 éves lány, aki élete nagy részében a sötétség erőivel küzdött. Miután elveszít egy hozzá közel álló személyt, azt fontolgatja, hogy kilép a családi vállalkozásból, egészen addig, amíg apja eltűnése és John érkezése arra nem kényszeríti, hogy egy új csapat élére álljon. Ami Johnt illeti, ő nemrég tért vissza Vietnamból. Otthon egy új küldetésre talál, ahol apja múltjának nyomai egy titkos szervezethez és egy teljesen új háborúhoz vezetik őt vadászként. 

Az előzménysorozat forgatókönyvét az Odaát-veterán Robbie Thompson (Cursed: Átkozott, Ark, Tökéletes célpont) írta, a pilotot Glen Winter (Smallville, A zöld íjász, Supergirl) rendezte. A rajongók lelki nyugalma miatt reméljük, hogy a The Winchesters nem hasal el olyan csúnyán, mint a korábbi két spin-off próbálkozás, a Bloodlines (2014) és a Wayward Sisters (2017). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.