Hirdetés

Befutott az új Superman animációs film, a Man of Tomorrow előzetese

|

Újabb Superman eredettörténet kerül feldolgozásra animációs formában.

Hirdetés

A Justice League Dark: Apokolips War egy eposzi lezárással tett pontot a DC animációs filmuniverzum végére, így újra megnyílt a lehetőség, hogy új utat nyissanak a DC köpenyeseinek további kalandjai előtt. Első vállalkozónk a Superman: Man of Tomorrow, ami az eddigiektől eltérően egyedibb rajzstílussal jelentkezik, ami személy szerint igazán szemet gyönyörködtető az eddigi letisztultabb kinézethez képest.

Hirdetés

Mint egy szokásos Superman felnövéstörténetben, Clark Kent vidéken nő fel, majd újságírói állást kap a Daily Planet napilapnál Metropolis városában, és szuperereje által képessé válik a bolygóra leselkedő veszélyekkel felvenni a harcot. Annyival ellenben megfűszerezték a dolgot, hogy már pályája elején a DC világában jól ismert Lobo nevű fejvadásszal kell szembenéznie, majd Marsbéli Vadász (Martian Manhunter) szegődik mellé szövetségesként.

Nektek hogy tetszik az új animációstílus és az előzetes hangulata?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.