Hirdetés

Befutott Az űrhajós magyar előzetese

|

Adam Sandler ismét egy komolyabb szerepben brillírozhat.

Hirdetés

A Csernobil minisorozatért is felelős Johan Renck rendezte a Netflixre érkező sci-fi drámát, Az űrhajóst, amiben Jakub Procházka, a cseh származású asztronauta (Adam Sandler) a galaxis legvégéig utazik, hogy megvizsgáljon és begyűjtsön valamiféle rejtélyes, ősi port.

Közben földi élete és házassága feleségével, Lenkével (Carey Mulligan) zátonyra fut, Jakub pedig, hogy próbáljon megoldást találni a problémáira, magányában elkezd egy furcsa hanggal beszélgetni az űrhajón. Rövidesen kiderül, hogy a hanghoz egy furcsa, pókszerű élőlény teste is társul, akinek segítő szándékai mögött valami egészes más indíttatás is megbújik...

Hirdetés

A film Jaroslav Kalfař 2017-es regénye, A bohémiai űrhajós feldolgozása. Főbb szerepekben Sandleren és Mulliganen túl feltűnik még Paul Dano is a titokzatos lény hangjaként, valamint az Agymenőkből ismerős Kunal Nayyar is. Íme a teljes, magyar feliratos előzetes: 

A 2021-ben New Yorkban és Prágában forgatott filmet a tavalyi sztrájkok miatt végül a 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon tervezik bemutatni február végén, Netflixre pedig rögvest március 1-jén érkezik, idehaza is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.