Hirdetés

Begurult a Ragadozó városok legújabb előzetese

|

Megkapta első tartalmasabb előzetesét a Peter Jackson felügyelete alatt készülődő könyvadaptáció, melyben önjáró városok tarkítják a cselekményt.

Hirdetés

Christian Rivers rendezésében készül a Ragadozó városok, Philip Reeve nagysikerű regényének a feldolgozása, aminek produceri teendőit nem kisebb név látja el, mint Peter Jackson, aki a forgatókönyvbe is besegített. Az első rövidke kedvcsináló után befutott egy teljes értékű előzetes, amiből már egyértelműen lehet következtetni, miről is fog szólni eme érdekes fantasy film.

Hirdetés

A különös fantasy történet évezredekkel a jövőben játszódik, egy apokaliptikus esemény után, melyet követően az emberiség kénytelen volt új életformára váltani. A Földet hatalmas, mozgó városok járják, amelyek kegyetlenül vadásznak a náluk kisebb falvakra. Ebben a világban botlik egymásba Tom Natsworthy (Robert Sheehan) és Hester Shaw (Hera Hilmar), akik habár eltérő származásúak, mégis sikerül olyan szövetséget kötniük, ami megváltoztathatja a jövő alakulását. A rosszifúk oldalán bemutatkozik Hugo Weaving, de felbukkan még mellettük Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide és Stephen Lang is.

Angol nyelvű előzetes

Szinkronos előzetes

A Ragadozó városok 2018. december 14-től lesz látható a mozikban. Nektek elnyerte tetszésetek az új előzetes láttán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.