Hirdetés

Ben Affleck már szinkronosan is megpróbálja felkutatni az eltűnt lányát

|

Befutott a Konstrukció első szinkronos előzetese, amelynek Robert Rodriguez a rendezője.

Hirdetés

Megérkezett Robert Rodriguez (Sin City, Alkonyattól pirkadatig, Alita) új filmjének, a Konstrukciónak (Hypnotic) az első kedvcsinálója, amelyben a látottak alapján nagy szerepet kap majd a hipnózis is, aminek segítségével  egy sor büntényt követnek el.

A történet szerint Daniel Rourke nyomozó (Ben Affleck) egy különös rejtélybe keveredik, amely eltűnt lányával és egy titkos kormányzati programmal is összefügg, miközben egy sor elképesztő és furcsa bankrablás után nyomoz.

Hirdetés

A filmet Rodriguez rendezte és egyben a forgatókönyvet is írta, Affleck mellett pedig fontosabb szerepben feltűnik még Alice Braga (Legenda vagyok, Ragadozók), William Fichtner (Féktelen harag, Armageddon), Jeff Fahey (Lost - Eltűntek, Wyatt Earp), Kelly Frye (Gyilkos elmék: Evolúció, Családi biznisz), JD Pardo (Mayans M.C., A végső lista) és Hala Finley (Országút a Paradicsomba, Jóapátok).

A film a SXSW Filmfesztiválon már debütált, de a hazai mozikba csak június 8-án érkezik. Nektek hogy tetszik a szinkronos trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.