Hirdetés

Berobogott a Moonfall új, teljesen elborult előzetese

|

Roland Emmerich új szintekre emeli a katasztrófafilmek műfaját.

Hirdetés

Szeptemberben debütált Roland Emmerich legújabb filmjének, a Moonfallnak az első előzetese, mely már akkor egy afféle bűnös élvezet ígéretével próbálta elcsavarni az eszünket. Már abban a cikkben is szót ejtettünk róla, hogy "a Hold belecsapódik a Földbe" alapkonfliktuson kívül mintha valami természetfeletti is bujkálna a dolgok hátterében. A második trailer már nem árul zsákbamacskát alig egy hónappal a premier előtt: valóban valami földönkívüli létforma lesz a ludas az éjszakai égboltunk lámpásának megbolygatásáért.

Hirdetés

Valószínűleg Emmerich is tanult az elmúlt évek kisiklásaiból, ugyanis az új videós anyag alapján egy könnyed katasztrófafilmre van kilátás, amely még önmagát sem veszi komolyan. Talán pont ez a hozzáállás fogja kisegíteni a direktort, hogy a 2012 című filmje után először ismét valami emlékezeteset alkosson. A Moonfall mindenesetre a rendező legdrágább alkotása lett, köszönhetően a látványvilágnak és az illusztris színészi stábnak, úgyhogy eléggé kellemetlen lenne egy újabb bukást produkálni ilyen támogatás mellett.

Titeket meggyőztek a Moonfall új képkockái? Ha igen, február 3-tól beülhettek rá. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.