Hirdetés

Biztosan nem fogsz mosolyogni a Mosolyogj című horror trailere után

|

Joker minden bizonnyal jóvá hagyná az új horror koncepcióját.

Hirdetés

A Paramount idén szeptemberben új horrorfilmmel fog riogatni minket, ami méghozzá a legelemibb pozitív arckifejezésünket, a mosolygást forgatja ki önmagából. Korábban már persze voltak hasonló húzások (legutóbb például a Felelsz vagy merszben volt egy ikonikus jelenet), ám kevés olyan akad, ami az egész filmet egy mosolygó démon koncepciójára húzná fel. Parker Finn alkotása, a Mosolyogj (Smile) mégis ezt próbálja meg, a trailer pedig felkelti annak reményét, hogy ez az abszurd ötlet akár működhet is.

Hirdetés

A főszerepben az Easttowni rejtélyekből ismerős Sosie Bacon található, aki egyébként Kevin Bacon lánya, és ez lesz az első főbb szerepe a pályafutása során. Mellette felbukkan Jesse T. Usher (The Boys), Kal Penn, Rob Morgan, Judy Reyes, Caitlin Stasey és Kyle Gallner is. 

A Mosolyogj szeptember 29-én debütál a hazai mozikban. Ti mit szóltok a trailerhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.