Hirdetés

Megérkezett a Black Mirror régóta várt 5. évadának első előzetese

|

Vajon létezik bármiféle határ a valóság és az általunk teremtett digitális világ között? A Black Mirror következő évada erre a kérdésre igyekszik választ adni.

Hirdetés

Már csak alig néhány hét és az ötödik évadával folytatódik a Netflixen látható Black Mirror, ami a tavaly decemberben napvilágot látott interaktív kitérő után, ezúttal visszatér a széria már jól ismert gyökereihez.

Hirdetés

A modern társadalom legsötétebb oldalát bemutató sorozat az új szezon első kedvcsinálója alapján néhány korábbról már ismerős témát igyekszik majd alaposabban körüljárni, azonban mind tudjuk, hogy itt semmi sem az, aminek elsőre látszik.

A június 5-én érkező új etap három vadonatúj történetét olyan sztárok mesélik majd el, mint Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport, valamint Ludi Lin. Az előzetes mellé néhány sokat sejtető képet is kaptunk, melyeket az alábbi galériában tekinthettek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.