Hirdetés

Nézz bele Jackie Chan sci-fi akciójába, a Bleeding Steelbe!

|

A Bleeding Steel új klipjében egy Jackie Chan-féle bunyót láthatunk a magasban.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Jackie Chan még nem áll készen arra, hogy nyugdíjba vonuljon, hiszen jelenleg is közel egy tucatnyi projektben vesz részt - köztük van a Csúcsformában 4, a Londoni csapás folytatása és a John Cenával készülő Project X is -, de ha olyan filmeket szállít nekünk, mint amilyen Az idegen is volt, akkor egy rossz szavunk sem lehet. 

Hirdetés

Viszont Chan új filmje, a Bleeding Steel nem merészkedik komolyabb vizekre, a kiadó saját szolgáltatására, a Lionsgate Premiere-re tervezi a premierjét, méghozzá július 6-án. Ebben a 80-as évek techno sci-fi thrillereit idéző akciódús drámában a színész a futurisztikus Hongonkban küzd meg egy robotizált főgonosszal. Bár a legújabb klipben pont nem vele csap össze a Sydney-i Operaház tetején, azért így sem semmi, amit Jackie Chan leművel: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.