Hirdetés

Boba Fett készen áll a harcra a The Book of Boba Fett új kedvcsinálójában

|

A kedvenc fejvadászunk most sem fog tétlenkedni.

Hirdetés

Mióta befejeződött a The Mandalorian második szezonja, azóta be be vannak izzítva a rajongók arra, hogy lássák, miként folytatódnak Boba Fett kalandjai. Most már egyre közelebb kerülünk a kitűzött dátumhoz (december 29.), amikortól is felkerül az első epizód a Disney+ nevű streamingplatformra (már ahol elérhető a szolgáltatás), addig viszont be kell érnünk a kisebb-nagyobb előzetesekkel. 

Hirdetés

A The Book of Boba Fett - akárcsak a The Mandalorian - Dave Filoni és Jon Favreau irányítása alatt jöhetett létre és egy újabb kísérlet lesz arra, hogy még jobban kiterjesszék a Star Wars-univerzumot. Valamint arra, hogy még többet és még nagyobb elánnal játszadozzanak az alkotók ebben a közegben. Ezúttal Boba Fett útját fogjuk követni, aki Jabba halála után elfoglalja a nagy, gusztustalan melák trónját, ám ezt értelemszerűen nem mindenki nézi tétlenül. 

A sorozat főszereplői között ott van Temuera Morrison, Ming-Na Wen, valamint Jennifer Beals is, a rendezők között pedig olyan neveket olvashatunk majd a stáblistán, mint Robert Rodriguez (aki már a The Mandalorian második évadjában is rendezett), valamint Bryce Dallas Howard. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.