Hirdetés

Bohém rapszódia - dupla videóval nézünk be a kulisszák mögé

|

Saját videót kapott Freddie Mercury és a Queen tagjai is mesélnek arról, hogyan segítettek a színészeknek belerázódni a szerepbe.

Hirdetés

Remélhetőleg a Bohém rapszódia hamarosan lerobbantja majd a mozik tetejét, akkorát fog szólni, hiszen Bryan Singer filmje a legendás Queenről és a banda még legendásabb énekeséről, Freddie Mercury-ról készült. Az eddigi előzetesek hangulata magába szippantott rajongót és nem rajongót egyaránt, most pedig maguk a készítők nyilatkoznak a film elkészítéséről.

Hirdetés

A legelső videó arról mesél, hogy a Freddie Mercury-t alakító Rami Malek hogyan tudott átlényegülni a világhírű énekessé, erről a színészen kívül nyilvánvalóan a stáb több i tagjának is van mondanivalója: 

A második kedvcsinálóban a Queen eredeti tagjai és a filmbéli tagjai nyilatkoznak arról, hogyan sikerült a színészeknek átvedlenie azzá a kultikus bandává, amit ismerünk, azaz így lett Rami Malek Freddie Mercury, Gwylim Lee Brian May, Joe Mazzello John Deacon és Ben Hardy Roger Taylor. 

A Bohém rapszódia november 1-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.