Hirdetés

Bohém rapszódia - szinkronosan is üt az új trailer

|

Már magyarul is nézhető a Queenről és Freddie Mercury-ról szóló film legutóbbi előzetese, amely maga a hangulat.

Hirdetés

A Queen rajongók egy emberként várják, hogy végre mozikba kerüljön a legendás zenekarról és annak ikonikus frontemberéről, Freddie Mercury-ról készült zenés film, viszont addig is megelégednek az új előzetessel, ami piszkosul hangulatos. 

Hirdetés

A Bohém rapszódia második kedvcsinálójának eredeti, angol verziót már a múlthéten láthattuk, most azonban megérkezett a szinkronos változat is, amely szintén hidegrázós lett (Rami Maleket például a Henry Cavillt is megszólaltató Welker Gábor tolmácsolja). Nézzétek csak: 

A Bohém rapszódiát november 1-én tűzik műsorra a hazai mozik, a főszerepben Rami Malekkel, a mellékszerepekben pedig Mike Myersszel, Joseph Mazzellóval, Aidan Gillennel, Tom Hollanderrel, Ben Hardy-val és Gwilym Leevel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.